Skicka meddelande
till mig:



Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:




Juwhan rekommenderar:



Frankie




29.03.09 - Vinterns semester

2009-03-29 @ 22:39:15


Vintern tar semester

våren jobbar jour
sommaren är bort rest
hösten gick in i väggen.

Då stänger jag själen
klämmer ihjäl den
& hittar en himmelsk drog.


Det är något speciellt med vinterhalvåret. Inte bara att det är vitt och att det glitrar över allt , man blir hängig och tappar orken. Som ni märkt så har bloggen blivit lidande av detta finurliga fenomen. Den senaste veckan har solen äntligen letat sig fram bland moln, snö och regn, det krävs inte mycket av en hjälte som strålar så mycket glädje. Hade det inte varit för att det fortfarande är kallt i luften så hade jag solat med en iskall Cola i handen. När inte solen utstrålar värme så får man söka den på annat håll. Varför inte en konsert - varför inte fyra stycken på en månad?

Jag vill be om ursäkt för delar av mitt förra inlägg. Det var inte meningen att såra någon av mina vänner. Jag ville bara konstatera att kärlekssjukan finns och att det är ett orättvist ont. Kan hända att jag överreagerade en del i inlägget men det är väl så det går när man lever i motvind. Efter begravningen av en släkting så blev allt mörkt. Jag hittar ut snart, hoppas jag. Under tiden finns det musik, vänner och konserter.

I understand, it seems I'm the last to notice,
How anybody feels. Is it really 'cause I feel I'm
the one thats owed it. Am I wrong? Am I wrong?

Det finns bara en bra ursäkt till varför jag tar upp musiken i min blogg i alla inlägg, i alla sammanhang. Musik är en drog - en bra sådan. Utan musiken vet jag inte var mänskligheten skulle varit idag - med risk för att låta reigiös. Musiker är hjältar, oavsett om man inte gillar deras mästerverk. För någon där ute så betyder den allt och större tjänst kan man inte göra en människa. Tacksam var mitt ord.

På tal om musik så träder Ipred-lagen i kraft inom snar framtid. Ska jag vara ärlig så tillhör jag inte den skara av folk som uppskattar inrång i någon som helst form. En lag som är motsägelsefull och talar emot PUL - personuppgiftslagen, lagen om att varje person har rätt att vara anonym. Ipred är väl ett rop på hjälp utan svar. Det är inte lagligt att ladda ner eller dela andra verk över nätet, jag vet det. Samtidigt som jag är på artisternas sida och kan förstå deras ilska så måste det finnas andra lösningar.

You never found a way to change.

Lösningen på min arbetslöshet närmar sig sakta men säkert och jag känner mig otroligt stolt över den här övergången. Mitt CV är i princip klart och arbetsförnedringen har börjat avskriva ökennamnet allt mer. Jag kanske hade tur som fick träffa rätt personer, kan tänka mig att det skiljer sig mellan olika städer. Den här veckan har jag lagt ännu några grafiska arbeten till högen av meriter. Tre stycken designer till olika bloggar, två av dem till den här. Jag fick lite klagomål på den första för att det var svårt att läsa och det kunde jag inte leva med då en blogg ska läsas. Nu är bloggen ljus, representerar min stil och går att läsa. Förhoppningsvis gillar ni den ännu lite mer nu.

Great words won't cover ugly actions
- good frames won't save bad paintings!


Till sist vill jag bara
tipsa om en mycket bra sida.
www.designadinblogg.se
Där finns mycket bra guider
över hur man gör sin egen design.
Dte var så jag lärde mig.