Skicka meddelande
till mig:



Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:



Juwhan rekommenderar:



Frankie




04.08.10 - Spegelens dimma

2010-08-04 @ 03:41:53

Som en spegel. En spegel som bränner fast bilden av dig. Den försvinner inte. Har du en gång kollat dig i spegelen så finns bilden av dig där. Bilden av dig själv blir bara mörkare och mörkare för varje år. När du efter några år kollar i spegelen och ser bilden igen fylls du av en känsla av hat. Du vill slå sönder skiten. Det var inte så du såg ut. Det är inte så du minns dig själv. Varför ljuger den? Det är fult att ljuga.

I guess, we are the insane
as we ignore the mirror's truth.


Som en dimma. En dimma av ångest som slår mot dig. Den försvinner inte. Har du en gång gått in i dimman så kommer du aldrig ur den. För varje dag blir dimman tjockare och tjockare. Efter några dygn i dimman börjar du domna bort. Dina händer, dina ben, ditt ansikte domnar bort. En känsla som närmast kan jämföras med när ens fot somnar. Det var ingen dimma här senast du besökte platsen. Du kunde känna dina kroppsdelar, du såg vart du gick, det var ingen dimma här. Varför varnade ingen för dimman? Det är farligt att ta sig fram utan syn och känsel.

Take my hand and show me where we're going
Lie down next to me, look into my eyes and tell me,
oh tell me what you're seeing.


Som en ängel. En ängel utan vingar. En ängel som hjälper dig när det är svårt, som alltid finns där för dig när du mår dåligt. När du än behöver din ängel så finns den där. Du tar den förgivet. Du blir som besatt av din ängel. Men din ängel tar dig aldrig till himmeln. Den kan inte. Den har inga vingar. Utan vingar är det svårt att lyfta även sig själv till bättre platser. Varför sa du inte att dina vingar trillat av? Jag hade plockat upp dem. Det är svårt att hoppa utan att falla, om man inte har en ängel med vingar.

I've got an angel
She doesn't wear any wings
She wears a heart that can melt my own.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback