Skicka meddelande
till mig:



Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:



Juwhan rekommenderar:



Frankie




07.09.10 - Lyckans kontrakt

2010-09-07 @ 11:09:26

Your life slips through your hands.
Like grains of sand.


I händerna på någon annan.
En främling. Steget ut i luften, du kanske faller.  Främlingen kanske blir din ängel, den som räddar dig. En ängel vars rykte ofta är dåligt. En ängel vars utsida ser fin ut men som ibland döljer en insida som inte passar din. En ängel med ett gott syfte och en otacksam kund. Det måste göras, du skrev på kontraktet, remissen, det var ditt val. Tre vägar. Vännerna, ensamheten eller jokern, den förklädda ängel som du inte vet något om. En kombination. Du måste hitta lösenordet, den rätta koden.

We looking everywhere for signs,
i'm going out of my mind.


Ingen kan någonsin berätta för dig vad som är rätt eller fel. Allt går ut på att gissa. Se livet som en frågesport utan facit, som ett prov utan resultat. Tar du dig inte an frågesporten så lever du inte. Det finns alltid alternativ, du önskar att det inte vore så. Ett svar på allt hade varit lättare men då hade det inte varit någon sport. Akta dig för att skapa för enkla regler, vissa dras till det svåra, det komplicerade.

Wake me when it's spring time in heaven
When I'm strong enough to walk in that place.


Som en dimma, en fasad av ursäkter. Dina ord är inte mer än en dimma som sakta men säkert lättar för att sedan försvinna. Du letar efter fel som inte finns, du letar efter osynliga nålar i en höstack. Som en sköld, en mur av ursäkter. Ord som ska försvara dig från dig själv. Det kommer slå tillbaka. En dag ska den mur falla, den mur av falsk trygghet som du själv byggt upp. Det kommer slå tillbaka. Utan skydd hade du klarat dig lindrigt undan smärtan. Falsk trygghet beskyddar dig inte, den sviker, den sårar.

Using a thousand apologies as a thousand excuses
for making the same mistakes.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback